2024 Billeder

Midt-Vest Torsdagstræf Juni 2024

I betragtning af, at Danmark spillede sin anden puljekamp EM i fodbold denne aften – og at vejret de foregående dage ikke havde været noget at skrive hjem om – dukkede alligevel 8 biler op til torsdagstræf ved Ejstrup Søerne. Et skønt område, tidligere brunkulsleje med alle de særpræg, som denne industri har efterladt. Smukke søer, kuperet terræn med flere gode vandrestier. Desværre var flere af stierne oversvømmede, så det blev ikke til så meget vandring. Men madpakkerne blev fundet frem, og vi bænkede os i madpakkehuset og nød den medbragte mad og drikke, mens snakken gik. Dækspark og udveksling af idéer, forslag og anbefalinger var der også tid til. En rigtig hyggelig aften, som først sluttede, da der var almindeligt opbrud ved 20.30-tiden.

Tak til alle, der mødte op – rigtig god sommer – vi ses måske derude.


Midt-Vest Torvetræf Juni 2024

Den seneste tids regn og rusk holdt en tiltrængt pause torsdag aften til ære for juni måneds torvetræf på Færch Torvet i Holstebro. Solen skinnede fra en delvis skyfri himmel og kun en blid brise gjorde, at de 14-17 graders varme føltes behagelige. Godt og vel 20 biler lagde vejen forbi torvet – heraf flere, som vi ikke havde set før, og der blev hygget og snakket og sparket dæk til den store guldmedalje. Først ved 21-tiden sagde de sidste farvel med ønsket om en god sommer. Tak til alle for en hyggelig aften, – vi ses igen til torvetræf den 1. august.


Midt-Vest Picnictur 4. maj 2024

Carsten Thorgaard havde endnu engang taget handsken op og arrangeret picnictur for MidtVest folket. Vi mødtes på Albækvej ved Carsten’s garage ved 10-tiden, og en smule småregn afholdt ikke de gæve Jyder fra at køre i åben bil. Heldigvis blev vejret bedre og bedre, og den fugtige start var snart glemt. Ved 10.30 tiden startede turen over Skibbild og Vildbjerg via Trehøje – fantastisk udsigt – til Abildå brunkulsleje, hvor vi havde den første pause. Herfra videre ud på Trehøjevej igen og mod Ørnhøj, hvor vi endte på parkeringspladsen ved Falck. Her besøgte vi Poul Buhl, som fremviste og fortalte om sin passion for veterantrailere og -biler, og så blev der fundet sandwich og øl/vand frem til en hyggelig frokostpause i det fri. Med fyldte maver fortsatte vi ad hyggelige og MG-venlige veje til Ulfborg, og herfra mod Ulfborg Kirkeby, hvor turen sluttede hos Hede Kaffe. Her kunne vi besigtige risteriet og købe forsyninger af både kaffe og diverse øl og spirituosa med hjem. Vi sluttede med kaffe og kage. Inden vi kørte hver til sit, fik Carsten overrakt 2024-plaketten som tak for en veltilrettelagt, hyggelig og flot køretur. Tak også for hyggeligt samvær til alle, der deltog i turen, og til MG-klubben for dejlig frokost.


Midt-Vest Torvetræf maj 2024

Godt og vel 30 køretøjer lagde vejen omkring Færch Torvet denne solbeskinnede torsdag i maj. Og hvor var vi da godt nok heldige med vejret, for foråret havde indtil nu næsten været ikke eksisterende. Men solen strålede fra en skyfri himmel, og lune vinde bragte masser af pollen fra de omkringliggende rapsmarker… Borde og stole blev fundet frem, og medbragt eller to-go mad blev fortæret mens andre besøgte et af de nærliggende spisesteder. Og mens maden blev indtaget, gik snakken lystigt. Nogle havde været ude at lufte de gamle biler, andre havde planer om det i løbet af få dage. Og med et sådant vejr kan det da kun gå for langsomt med at komme ud og trille. Der var hygge ad libitum, og kun langsomt begyndte det ved 20-tiden at tynde ud mellem bilerne. Tak til alle for en hyggelig aften.


MidtVest klubaften marts 2024

Der var fuldt hus omkring det store bord i Autogalleriet til vintersæsonens sidste klubaften. Suppedamen var tilkaldt, og en liflig duft af nylavet aspargessuppe kildrede næsen, da vi trådte ind i lokalet. Og selv om appetitten var god, var der alligevel en pæn portion tilbage, da alle var mætte. Tallerkenerne blev samlet sammen, og opvaskeren sat i gang, og imens kom kaffe og småkager på bordet. Snakken gik livligt, og man kunne mærke forårshumøret og udsigten til en forhåbentlig lang og god sommer med hyggelige køreture og samvær med nye og gamle MG-venner.
Ved 21-tiden var der almindeligt opbrud, og vi gik hver til sit med et ”tak for i aften og vi ses derude”. Tak til alle de, der i vinterens løb har bakket op omkring klubmøderne og til klubholdet for at arrangere, for indkøb, kaffebrygning, kagebagning og franskbrødssmøring. Og husk, har du en god idé til et arrangement, – sommer eller vinter – så tøv ikke med at bringe den videre.


MidtVest klubaften februar 2024

Der var næsten fuldt hus omkring begge borde denne regnfulde februar aften. Vi havde nemlig besøg af Ib Sørensen, som havde lovet at fortælle om hans og vennen Mogens’ oplevelser med deltagelse i Lima-Kap Horn løbet i 2022. Og det var absolut en spændende fortælling krydret med gode billeder og anekdoter både fra forberedelserne og fra selve turen. At begive sig ud på sådan en udfordrende tur kræver både masser af eventyrlyst, gå-på-mod og erfaring, og mon ikke de to gutter havde rigeligt af det hele med i bagagen. Undervejs og efter foredraget var der plads til uddybende spørgsmål og forklaringer. Det allersidste billede på lærredet viste ruten for Ib og Mogens’ næste eventyr: Sydafrika, fra Cape Town til Durban – vel at mærke med uret… Hvis vi er heldige, kan vi måske få dén historie til næste år? Leo kvitterede for et spændende foredrag med et par flasker god MG-vin, og så var det tid til kaffe, franskbrødsmadder og kage, mens snakken gik lystigt. En stor tak til Ib, og til alle fremmødte for en rigtig hyggelig og spændende aften.