2021 Billeder

Midt-Vest juleafslutning 25. november 2021

Knap 30 medlemmer dukkede op til bankospil, gløgg og æbleskiver denne torsdag aften i november. Coronaen har endnu engang gjort sit til at sabotere alle former for socialt samvær, men ved fælles hjælp, masser af håndsprit og gode manerer blev aftenen afviklet i god ro og orden, og hyggen gik vi i hvert fald ikke på kompromis med.
Gløgg og æbleskiver blev sat til livs, og så var det tid til bankospil med gode præmier, både til at forsøde vindernes søde tand, og til at forkæle de gamle biler med. Efter bankospillet blev der fundet kaffe og småkager frem, og mens snakken gik, gik også aftenen. Med gode ønsker om en glædelig og Coronafri jul og et godt og spændende nytår var der almindeligt opbrud ved 22-tiden.
Som kompensation for de mere besværlige samværsregler havde klubholdet hurtigt taget den beslutning at suspendere betalingen for mad og drikke denne aften, og klubkassen sponserede hele molevitten. Tak for det, og tak til alle for en rigtig hyggelig aften. Vi håber – om Coronaen og regeringen vil – at genoptage klubaftenerne som planlagt i januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår!


Midt-Vest klubaften torsdag den 28. oktober 2021

36 sultne og forventningsfulde medlemmer fandt vej til klublokalet i Herning denne oktober aften, hvor den stod på nostalgi for alle pengene. Vi startede med lækkert smørrebrød med tilhørende drikkevarer sponseret af klubben. Og der blev spist op til sidste krumme, mens snakken gik. Herefter var det tid til et nostalgisk tilbageblik. De gamle arkiver var støvet af og gennemgået, og Erik præsenterede en billed- og tekstkavalkade fra 2005, hvor Eigil Jellesø tog initiativet til vores lokalafdeling, og til corona’en satte en midlertidig stopper for aktiviteterne i foråret 2020. Undervejs blev der kommenteret og uddybet af de medlemmer, som enten havde deltaget, eller taget initiativ til de enkelte begivenheder. Det var sjovt at gense de gamle billeder og genopfriske mange af de gode oplevelser, vi har haft gennem årene.
Efter gennemgangen var kaffe og kager i rå mængder klar. Marianne havde bagt muffins til den store guldmedalje, og trods en ihærdig og målrettet indsats var der alligevel en pæn portion til overs, så vi var nogle stykker, der var heldige at redde os kager med hjem til eftermiddagskaffen de kommende dage ;o)
Jørgen kvitterede for tilbageblikket med et par flasker god MG-vin, snakken gik livligt omkring kaffebordet, og først ved 22-tiden var det tid til oprydning og opbrud. Tak for dejlig mad og drikke og tak til Marianne for lækre kager, sidst og ikke mindst: tak til alle for en rigtig hyggelig aften.


Midt-Vest Klubaften Torsdag den 30. september 2021

Knapt 30 personer fandt vej til Autogalleriet i Herning denne regnfulde torsdag aften i september, hvor efterårs/vinter-sæsonen’s første klubaften skulle løbe af stablen. Der var linet borde op i gangen, hvor man kunne udstille sine medbragte effekter i håb om, at en eller anden måske kunne bruget noget af det, man selv havde til overs. Og mon ikke der var en del ting, der skiftede ejermand i løbet af aftenen. Fik man ikke handlet, så blev der i hvert fald ikke sparet på snakketøjet, og der var en livlig summen både før, under og efter kaffen. Køkkenalfen Ghita og hendes hjælpere havde fremtryllet fadevis af frisksmurte franskbrødsmadder, og der blev gået til fadene med god appetit. Ved 21.30 tiden var der almindeligt opbrud, snart var bordene ryddet, opvaskeren kørte for fuld skrue, og sporene var hurtigt slettet. Tak til alle for en rigtig hyggelig aften.


Midt-Vest Torvetræf torsdag den 2. september 2021

Hyggen var i højsædet, da op mod 50 biler deltog i sæsonens sidste torvetræf. Vejrguderne velsignede os med et pragtfuldt sensommervejr, så der var lagt op til masser af dækspark, hyggesnak, mad og drikke og kaffemik. Vi havde jo alle et eller andet at fortælle fra sommerens køreture, og – eftersom sommeren tilsyneladende endnu ikke er forbi – planer for de kommende uger. Det var rigtig dejligt at se så mange deltagere, og det lover godt for næste års torvetræf. Tak til alle, der var med til at gøre aftenen til en hyggelig afslutning på en god sæson.


Midt-Vest Torvetræf torsdag den 5. august 2021

Op imod 40 køretøjer dukkede op på Færch Torvet denne lune augustaften. Enkelte have været igennem en byge undervejs, men heldigvis holdt det tørvejr hele aftenen. Og der blev hygget igennem, nogle hentede mad i pizzeriaet og slog borde og stole op under bøgen, andre indtog udendørsarealet udenfor Papatya og nød aftensmaden mens snakken gik. Der blev sparket dæk, udvekslet ferieminder og -planer, inspiceret motorrum og byttet tips og tricks ad libitum. Ved 20-tiden satte de første kursen hjemad, og ved 21-tiden var kun den hårde kerne tilbage på pladsen. Tak til alle fremmødte for en rigtig hyggelig aften.


Midt-Vest torsdagstræf på Struer Havn den 17. juni 2021

Det var godt nok blevet sommer i Danmark med temperaturer på godt 30 grader – bedre vejr til at lufte veteranen i, findes ikke! Alligevel var vi noget spændte på fremmødet denne torsdag aften, for vi måtte jo konstatere, at vi havde kvalificeret konkurrence fra en bold, der blev jagtet af 22 mænd på en græsplæne på Sjælland. Så vi blev glædeligt overraskede, da mere end 20 biler, og en hel masse mennesker dukkede op på pladsen ved ishuset.  Der blev sparket dæk, hygget og snakket. Nogle fandt madpakke og termokande frem, andre besøgte ishuset eller en af restauranterne ved havnen, og alle så ud til at hygge sig gevaldigt. Nogle mørke skyer tårnede sig op og forsvandt igen, men ved 20:30 tiden mente nogen, at de mærkede noget, der dryppede, og så var der pludselig almindeligt opbrud. Tak til alle, der kom forbi, for nogle hyggelige timer, og rigtig god sommer – vi ses derude!


Midt-Vest torvetræf torsdag den 3. juni 2021

I alt 17 veteraner af forskellige mærker, farver og størrelser rundede Færch Torvet denne torsdag aften i juni. Det havde regnet en del i løbet af dagen, men det var lunt, og solen tittede frem ind imellem. Og det blev en rigtig hyggelig aften. Papatya langede pizzaer i lange baner over disken, nogle spiste udenfor restauranten, andre under bøgen mellem bilerne, og begge steder blev der snakket og hygget. En enkelt byge undervejs spolerede ikke humøret, og snart var det tørvejr igen. Og da alle var mætte, var det tid til mere dækspark og snak. Ved 20-tiden smuttede de første, og de mest standhaftige forlod først pladsen ved 21.15 tiden. Tak til alle for hyggelige timer i godt selskab.


Midt-Vest torsdagstræf ved Fuglsang Sø den 20. maj 2021

Maj måned viste sig igen fra den kølige side, men det var trods alt tørvejr, og solen tittede frem mellem skyerne. I alt 8 MG’er fandt vej til Fuglsang Sø til et par hyggelige timers samvær, dækspark, hygge, udveksling af tips og tricks, lidt godmodigt drilleri, – og en kaffetår, da vi alle trængte til noget at varme os på. Vi fik sagt velkommen til et nyt medlem fra Stadil, og som en ekstra krølle på historien fandt vi ud af, at hans nyerhvervede Midget engang har slået sine folder i Holstebro ;o)
Ved 20:30 tiden var kaffen drukket, og kulden begyndte igen at snige sig ind under de mange lag tøj, så der var almindeligt opbrud. Tak til de, der mødte op, for en hyggelig aften.


Midt-Vest Picnictur lørdag den 8. maj 2021

Klubben havde opfordret de forskellige lokalområder til at stable en picnictur på benene som optakt til en forhåbentlig skøn MG sæson, og kvitterede med sandwich og drikkevarer til frokost. Vi tog udfordringen op og mødtes 21 biler ved Autogalleriet i Herning kl. 10:30. Solen skinnede, og selv om det var køligt, gik snakken ufortrødent, mens der blev fundet en kop kaffe frem at varme sig på. Ved 11-tiden startede vi i samlet flok over Kølkær, Hauge, forbi Søby, gennem Sdr. Felding, Borris over Tarm, Lønborg og Skjern Enge. Her holdt vi pause ved Fugleobservatoriet, hvor vi kunne strække benene og nyde udsigten. Mens vi var her dukkede der en del MG’er op fra den modsatte retning – det var gruppen fra SydVest, som også havde lagt deres rute omkring engene. Der blev dyttet og vinket til den store guldmedalje. Ved 12-tiden satte vi os igen i bilerne og fortsatte turen over Skjern til Abildå Brunkulsleje, hvor frokosten ville blive serveret. Og i de hyggelige omgivelser blev Slagter Lange’s sandwich’er sat til livs med en øl eller vand til. Nogle fandt en plads i solen, mens andre tog plads i det store madpakkehus, hvor solen desværre lige nøjagtigt ikke nåede ind – men det gik endda. Snakken gik, og termokanderne blev også fundet frem, så der kunne sluttes af med en kop kaffe. Ved godt 15-tiden begyndte folk så småt at finde i bilerne igen og gøre klar til hjemturen. Det har været en dejlig dag, godt initiativ fra klubben – måske starten på en ny tradition? – tak til alle, der var med til at gøre dagen til en god oplevelse, og tak for en god frokost.


Midt-Vest Torvetræf torsdag den 6. maj 2021

Trods hidsige byger i løbet af dagen, en bidende vind og den generelle corona-situation dukkede 11 biler op på Færch Torvet til 2021’s første torvetræf. Og der blev snakket, hygget, udvekslet Coronahistorier, drukket kaffe og spist pizzaer – og frosset med anstand, heldigvis i tørvejr, men det var vel også det mest positive, man kunne sige om vejret denne aften. Det tog nu ikke fornøjelsen fra det endelig at få bilen ud af garagen og mødes med en flok af de seje midt- og vestjyder. Tak til de fremmødte og til de, der kom forbi og fik en sludder. Nu er sæsonen skudt i gang, og vi glæder os til mange sjove og positive oplevelser i sommeren 2021.