2017 Billeder

Midt-Vest juleafslutning torsdag den 30. november 2017

Julestemningen fik lige en ekstra tand, da vi blev mødt af duften af gløgg og æbleskiver i Autogalleriet denne kolde novemberaften. Bordene var festligt dækkede, gløgg’en mixet med kyndig hånd, og æbleskiverne lune og lækre. Der blev hurtigt fyldt op rundt om bordene, og snakken gik livligt, mens kanderne med gløgg og fadene med æbleskiver gik rundt.
Æbleskiverne forsvandt som dug for solen, og snart var det tid at rydde bordene og finde bankopladerne frem – for ingen juleafslutning uden julebanko! Asbjørn var opråber, Claus holdt styr på numrene, og Finn var gevinst-kontrollør. Pubmøde-plaketter, dejlig MG-vin og diverse accessories skiftede hænder, og efter at vi således havde måttet koncentrere os i flere omgange, var det tid til kaffe og småkager, mens stemmebåndene igen kunne motionere frit.
Vi sluttede af med Jørgens alle-i-én julesang, inden der var almindeligt opbrud ved 22-tiden. Der blev ønsket glædelig jul og godt nytår – tak for det gamle, – og på gensyn i det nye år. Igen tak til klubholdet og køkkenholdet for et godt arrangement, både i aften og gennem hele sæsonen.


Midt-Vest klubaften torsdag den 26. oktober 2017               

Der var trængsel omkring bordene til denne klubaften, hvor vi var så heldige, at Matthies Nissen, som de fleste kender fra ”Matthies’ Garage” i MG Bladet, ville komme og dele ud af sin store viden omkring vores alle sammen’s store hobby: MG. Ikke blot lokale MG’ere havde fundet vej til Autogalleriet, men der var også gæster både fra syd og øst, – tak for det.
Der var travlhed i køkkenet, hvor der blev smurt frannere med rund hånd og delt ud af hamburgerryg, rullepølse og ost, alt imens der blev sendt forventningsfulde blikke mod fadene med Birgitta’s kage. Men hver ting til sin tid, og vi nåede alle sammen at smage kagen, som i høj grad levede op til forventningerne.
Guldkornene flød i en lind strøm fra Matthies, både de historiske og de mere tekniske, krydret med billeder og tal, så efter en god times tid var det tid at finde termokanderne og fadene frem, alt imens snakken gik lystigt. Da alle var mætte og bordene var ryddet igen, var det tid til spørgsmål fra publikum, og igen måtte vi tage hatten af for den omfattende viden, som Matthies ligger inde med.
Inden det var tid at bryde op, kvitterede vi for foredraget med nogle flasker god MG vin, og i dagens anledning havde Claus fremstillet en speciel plakette, naturligvis British Racing Green, lasergraveret med det lokale logo, som han overrakte til ”computer-styreren”, og som vi håber kommer til at pynte hjemme i Matthies’ Garage. Endelig fik Jørgen overrakt én af plaketterne fra det mesterskabsløb, som Carsten Thorgaard havde arrangeret, til opsætning i klublokalet.
En rigtig hyggelig og spændende aften. Stor tak til Matthies og hans hold, til alle de fremmødte, og til klubholdet og køkkenholdet.


Midt-Vest klubaften torsdag den 28. september 2017

Sommersæsonen lakker mod enden, og vi tog hul på efterårets og vinterens aktiviteter med stumpemarked i Autogalleriet. Godt 30 personer mødte op, og der blev handlet, forhandlet, pruttet om priser, foræret væk og i øvrigt hyggesnakket til den store guldmedalje. Ghita og Birgitta havde travlt i køkkenet med frembringelsen af spandevis af kaffe, og fadevis af velsmurte franskbrødsmadder. Helen bidrog med friskbagt kage – og hvad kunne vi så i øvrigt ønske os mere?
Da de sidste ting fra stumpemarkedet havde skiftet hænder, samledes tropperne ved kaffebordet, og vi fik en fin orientering fra Aros Forsikring, som stillede øl og vand til fri afbenyttelse, mens de fortalte om, hvad de kunne tilbyde en flok veteraner som os. En lille quiz var der også plads til, og 2 af deltagerne kunne gå hjem med en ny 112-brandslukker.
Da spørgsmålene ebbede ud, kom kaffen og franskbrødsmadderne på bordet, alt imens snakken fortsatte ufortrødent. Helens lækre kage fik også ben at gå på, så der var vist ingen, der gik hverken sultne eller tørstige hjem. Tak til alle de fremmødte, til Aros Forsikring, til køkkenholdet og til Helen for kagebagning, – det blev en helt igennem hyggelig aften.


Sæsonens sidste Midt-Vest torsdagstræf den 21. september 2017

Meteorologerne havde for en gangs skyld meldt tørvejr og milde vinde – men ikke desto mindre silede det ned, da vi kørte af sted mod Grove Kirke, hvor sæsonens sidste torsdagstræf var planlagt. Så forventningerne var nok ikke så store til aftenen – som til gengæld endte med at blive én af de bedre af slagsen. I alt 10 biler dukkede op på parkeringspladsen ved kirken, og regnen var stort set holdt op, da vi ankom. Vi besøgte den tyske flygtningekirkegård, hvor næsten 1200 tyske flygtninge, heraf mange børn, fra den nærliggende flygtningelejr blev begravet efter krigen. Endnu et sørgeligt kapitel i historien, men i dag et fredfyldt sted, som giver tid og rum til eftertanke. Efter besøget på kirkegården gik turen til kirken, som var åben, og som derfor også fik besøg. Vejret var perfekt til omgivelserne, ikke en vind rørte sig, og snart blev stole, borde, termokander og kager fundet frem, og snakken gik lystigt, indtil mørket sænkede sig. Vi var vist alle enige om, at det blev en rigtig hyggelig aften og en god afslutning på sæsonen. Tak til alle, der mødte frem. Nu ser vi frem til en lige så hyggelig efterårs- og vintersæson med forskellige aktiviteter i klublokalet.


Midt-Vest Torvetræf 7. september 2017

Op imod 40 køretøjer lagde i aftenens løb vejen forbi Færch Torvet og bidrog dermed til en vellykket sæsonafslutning for torvetræffene 2017. Vejret viste sig, trods prognoser om det modsatte, fra sin pæne side, solen tittede frem, det holdt tørt hele aftenen, vinden holdt sig nogenlunde i ro, og temperaturen var OK for årstiden. I hvert fald blev der snakket og sparket dæk til den store guldmedalje, og Papatya blev endnu engang invaderet af en flok sultne veteraner. En rød MGC, som var kommet fra Herning, fik i aftenens løb konstateret en utæt karburator, og trods ihærdige og kvalificerede forsøg på at udbedre skaden lykkedes det desværre ikke. Der blev ringet efter fejebladet, og Helen og Jørgen fik et lift hjem i Egon’s MG1300. Tjah, den slags sker en gang imellem med de gamle biler – heldigvis ikke værre, end at det kan fixes igen. Ved 20-tiden var der almindeligt opbrud, og en halv times tid senere var pladsen ved at være tom. Tak til alle, som i sommerens løb har lagt vejen forbi torvet, mon ikke vi fortsætter traditionen i 2018.


Midt-Vest udflugt søndag den 6. august 2017

Bente og Søren Kjeldsen havde endnu en gang inviteret på udflugt og havde sammensat et spændende program for dagen. 25 biler og ca. dobbelt så mange personer mødtes hos CC Cars i Ans søndag formiddag. Huset bød på rundstykker med tilbehør, og der var kaffe på kanderne, så alle fik, hvad de kunne spise. Christian Jensen bød velkommen og fortalte om firmaets tilbliven og udvikling, og da vi havde tygget af munden var der mulighed for at gå rundt og beundre de mange flotte klassikere og veteraner. Havde man lyst og mod på at slå en handel af, kunne det også sagtens lade sig gøre. Ved 12-tiden skulle vi videre, og Bente og Søren takkede værterne med et par flasker god vin. Derefter var det ud i bilerne og af sted mod næste stop.
Ad MG-venlige veje nåede vi snart til Ormstrup Gods, hvor vi havde fået lov til at gå en tur ind til selve godset og se de smukke og velholdte bygninger. Bente fortalte om godset og dets ejer, Niels Due Jensen, og som en ekstragevinst kom han faktisk kørende, da vi var på vej tilbage til bilerne. Respekt for det flotte arbejde med at restaurere og vedligeholde godset.
Fra Ormstrup kørte vi mod Ulstrup, hvor vi skulle holde frokostpause på Dannebrogspladsen lige ned til Gudenåen. Det var godtnok lidt blødt, kunne vi se, da de første biler kørte ind på græsarealet, men vi holdt os ude i kanten, og der var ingen, der sad fast. Nogle lokale kunne fortælle, at der var kommet 17 mm regn om formiddagen, og hele arealet havde stået under vand – så vi var vist meget heldige.
Efter et godt hvil og mad og drikke, satte vi os i bilerne igen og kørte videre til Ulstrup Slot, hvor der var motorsavs-festival. Forskellige kunstnere frembragte diverse figurer ud af store kævler af træ. Det var fascinerende at se dem arbejde, og de helt utrolige kunstværker, de lavede.
Mætte af motorsavsstøj satte vi ved kaffetid kursen tilbage mod Ans og Tange Sø Golfklub, hvor der var bestilt kaffe og lagkage – og sikke en lagkage! ;o) Skønt vi næsten ikke kunne rokke med ørerne efter det måltid, var der alligevel en del, der meldte sig til at forsøge sig udi den ædle golfsport. Der blev slået og pottet til den store guldmedalje, og gad vide, om ikke en eller anden golfklub får et par nye medlemmer inden længe.
Ved 17:30 tiden var der almindeligt opbrud, og vi fik sagt farvel og tak til Bente og Søren for en hyggelig, spændende og sjov dag.


Midt-Vest Torvetræf 3. august 2017

Vejrudsigten meldte regn, og der var EM semifinale – med dansk deltagelse – men trods det lagde en pæn portion veteraner vejen omkring Færch Torvet denne grå sommertorsdag aften. Det var tørvejr og lunt, da vi kom, og optimismen fik overtaget, men måtte dog vige pladsen for det faktum, at fra kl. ca. 19 nøjedes luften ikke med at være fugtig – den blev decideret våd.
Men de, der dukkede op, hyggede sig, snakken gik, og der blev sparket dæk, udvekslet ferieminder, og diskuteret kommende begivenheder i veteran-regi. Da regnen ikke viste tegn på at ville forsvinde, var der almindeligt opbrud ved 20-tiden – og så kunne vi jo lige nå hjem og få slutresultatet af fodboldkampen Billedresultat for happy smiley
Tak til alle fremmødte for en hyggelig aften.


Midt-Vest Torsdagstræf Juni 2017

Vejrudsigten var blevet tjekket og dobbelttjekket adskillige gange i løbet af ugen, for – indrømmet – det så lidt uldent ud. Men endelig gik det den rigtige vej – vi skulle godt nok have regn først på dagen, men om eftermiddagen tørt og lunt, – så af sted skulle vi denne juniaften, hvor der var torsdagstræf ved Tambohus Kro. Vi var 14 biler i alt – nogle så langt væk fra som Ikast/Herning og Thisted – godt gået!
Snakken gik livligt – nogle gik på kroen for at få aftensmad – og andre fandt kaffe og kage frem, som blev nydt ved de opstillede borde. Adskillige var forbi og kigge på, kommentere og beundre. Alt imens det lynede og tordnede – men pudsigt nok var tørvejr. Der gik dog til sidst hul på skyerne, og ved 20-tiden var der almindeligt opbrud – enkelte stadig i åbne vogne (for man kan sagtens køre i åben vogn i regnvejr – blot det går hurtigt nok :-)) – de fleste dog med kalechen sat.
Tak til alle fremmødte for nogle hyggelige timer i godt selskab.


Midt-Vest Grillaften torsdag den 15. juni 2017       

Der var fuldt hus, da Ebbe og Claus for 9. gang havde indbudt til grillaften i Danglas’ lokaler på Gartnerivej i Holstebro torsdag den 15. juni. Vejret artede sig, (jeg bestilte godt vejr i går, sagde Ebbe) og rækken af nypudsede og veltrimmede MG’er var imponerende.
49 personer i alt skulle finde plads til pølser, bøffer, koteletter m.m. på grillen, og det gik fint. Kødet blev sat til livs sammen med velassorteret og lækkert salatbord og lune flutes, alt imens snakken gik lystigt. Efter maden var det tid til den traditionelle tipskupon, og Claus havde rigtigt lagt sig i selen for at finde spørgsmål, der ikke skulle være for lette. Trods det var der ikke mindre end 6 personer, der havde 9 rigtige, så vinderen måtte findes ved lodtrækning. Børge fra Spøttrup løb med diplomet og MG-vinen, TILLYKKE Børge!
Inden det var tid til kaffe med lækker kage, gav Ebbe et nummer på saven, og vi kunne alle nynne med på ”Jeg er zigøjner” Godt gået, Ebbe! Et par numre fra ”Humørpiller” skulle vi heller ikke snydes for, så lattermusklerne kunne blive rørt, inden vi igen skulle bruge munden til at spise og drikke med. Og da ganen igen var velsmurt, var der fællessang. Endnu en god tradition, som alle bakker op om og deltager i.
Inden det var tid til opbrud, fik Ebbe og Claus overrakt pubmødeplaketten for 2017 for endnu et super godt arrangement, og Edith og Inger fik store roser for det fine salatbord, og de dejlige kager til kaffen.
Tak også til hjælperne, og til alle fremmødte – dejligt, at der er så mange, der bakker op og bidrager til hyggen – så mon ikke også der bliver en jubilæums-grillaften til næste år.


Veterantræf og Fly In lørdag den 10. juni 2017

Fredag eftermiddag gik vi rundt i silende regn og foretog de sidste forberedelser til lørdagens Veterantræf og Fly In, som skulle finde sted på flyvepladsen i Nr. Felding i samarbejde med Holstebro Flyveklub. Heldigvis blev alle bange anelser gjort til skamme, da lørdagen bød på strålende solskin og en lun brise. Præcis kl. 09.00 rullede de første veteraner ind på pladsen, og de næste par timer var der travlhed i køkkenet i Flyveklubbens lokale, hvor der blev serveret kaffe og rundstykker for veteran- og flyverfolket.
Snakken gik livligt i takt med, at kanderne blev tømte, og bjerget af rundstykker blev mindre. Ved 10.30 tiden rullede retro-pølsevognen ind på pladsen og begyndte at gøre klar til at servere pølser ved frokosttid. Og de fik nok at se til! Der blev langet masser af pølser over disken, og det var en fornøjelse at se, hvor der blev hygget, snakket, sparket dæk og kigget på modelfly, ultralette fly, svævefly og droner, ja, der var alt, hvad man kunne ønske sig.
Sidst på formiddagen dukkede 2 unge mennesker fra Odense op og begyndte at rigge en pavillon og højttalere mm til, og snart lød der nostalgiske Shadows-toner over pladsen. Jens og Niels spillede 2 x 45 minutter, og det passede publikum godt, for det var musik, som vi alle kunne lide. Godt gået!
I løbet af dagen fik vi vel besøg af mellem 60 og 70 veteraner (altså køretøjer), både to- og firehjulede, det var egentlig rigtigt godt gået i betragtning af, at der landet over var masser af tilbud på seværdige begivenheder denne juni lørdag. Både flyveklubbens medlemmer og vi var tilfredse med dagen, og mon ikke det ender med en gentagelse til næste år. Tak til alle fremmødte, til hjælperne, til musikerne, til pølsevognen, og til flyveklubben for et godt samarbejde og brug af de fine lokaliteter. Og selvfølgelig en stor tak til de, som har hjulpet med at udbrede budskabet om begivenheden i diverse klubber, på facebook, etc.

Klik her for at se videoer fra dagen


3 seje Midt-Vest MG-piger til Klassisk Køredag


Midt-Vest Torvetræf torsdag den 1. juni 2017

Ca. 45 veteraner i mange forskellige modeller, størrelser og årgange lagde vejen forbi Færch Torvet denne solbeskinnede 1. juni. Og der blev hygget, sparket dæk, spist og drukket, og snakket til den store guldmedalje. I Papatya gik det stærkt for at servicere de mange sultne sjæle, mens andre nød en kop kaffe eller medbragte sandwich ved de opstillede borde ved vandpibecaféen. Og mon ikke der blev udvekslet en del sommerplaner og tips og idéer til køreture og arrangementer i sommerlandet.
Tak til alle fremmødte, og til dem, der kom og kiggede på, for endnu en vellykket og hyggelig aften.


Midt-Vest Torsdagstræf torsdag den 18. maj 2017

Ikke mindre end fjorten friske og forårskåde fyre og deres medkørere troppede op på havnen i Ringkøbing til årets første torsdagstræf.
Varmen var desværre blevet afløst af havgus og en frisk vind. Vinden lagde sig heldigvis, og der var pænt mange, der i aftenens løb lagde vejen forbi havnen for at se de gamle biler, og få en snak.
Det blev en hyggelig aften, alle ser frem til en god sæson, og der var almindeligt opbrud kort efter kl. 20.
Tak til alle fremmødte for et hyggeligt torsdagstræf.

 


MidtVest Torvetræf torsdag den 4. maj 2017

Ethvert tilløb til tvivl om, hvorvidt vi endnu en gang kunne leve op til de foregående års flotte fremmøde til torvetræf på Færch Torvet blev hurtigt gjort til skamme. Mere end 50 køretøjer dukkede op på denne torsdag aften, hvor foråret, der havde ladet vente længe på sig, endelig viste sig fra sin pæneste side.
Den store bøg var ved at springe ud, og forårsstemningen og forventningen om en dejlig sommersæson var helt håndgribelig. Der blev snakket, udvekslet vinterhistorier, sparket dæk og snakket sommer og ferieplaner til den store guldmedalje. På Papatya blev der svunget pizzaer over disken i en lind strøm, og Morris-folket stillede traditionen tro deres eget lille café-hjørne op.
Det blev en rigtig hyggelig aften. Tak til alle fremmødte, og til de mange, der kom og så på og fik en snak med og om veteranerne.


 MidtVest klubaften torsdag den 30. marts 2017

Der var godt fyldt op omkring bordene, da godt 30 medlemmer mødte op til vintersæsonens sidste klubaften i Autogalleriet. Klubholdet bød på dejlig suppe med godt brød til, og der blev NÆSTEN spist op, alt imens snakken gik livligt. Det kunne fornemmes, at foråret er lige om hjørnet, og der blev udvekslet idéer, planer, tips og tricks til den store guldmedalje. Efter suppen var der kaffe, og Birgitta havde endnu engang haft gang i hjemmebageriet til deltagernes store fornøjelse.
Klubholdet kvitterede for Birgittas og Ghitas store arbejde gennem hele vintersæsonen med et par flasker god MG vin og behørig applaus fra de fremmødte, og som rosinen i pølseenden fik klubholdet overrakt klubbens pubmødeskilt for 2017 som anerkendelse for endnu en god sæson. Jørgen opfordrede desuden alle deltagerne til at komme med forslag til aktiviteter i vintersæsonen 2017/2018, – så mon ikke der dukker nogle idéer og forslag op i den kommende tid.
Tak til alle, der er mødt op i vinterens løb, og som har bidraget til det gode klubliv, tak til køkkenholdet, til klubholdet og til kagebagerne. Nu glæder vi os til en fantastisk sommer med masser af aktiviteter med de gamle biler.


MidtVest virksomhedsbesøg hos B&O torsdag 16. marts 2017

I alt 29 deltagere mødte op ved Fabrik 5 på B&O denne torsdag aften, hvor Claus Kjærgaard havde indbudt til virksomhedsbesøg på sin arbejdsplads gennem 31 år. Vi startede i kantinen, hvor Claus bød på øl og vand, mens han gav os lidt baggrundsviden og viste billeder fra B&O’s mangeårige historie.  Kl. 19:45 dukkede Claus’s kollega Jan op, som havde lovet at hjælpe med rundvisningen. Vi blev herefter delt op i to hold og begav os af sted ud i fabrikken, som forarbejder og behandler aluminium, som er en yderst betydende råvare i B&O’s produktion. Der fræses, bores, bukkes, stanses, slibes og poleres efter alle kunstens regler, og man fik faktisk ret hurtigt en idé om – og måske ligefrem forståelse for, hvorfor det lige er, at B&O’s produkter er væsentlig dyrere end alle andre. For her gås absolut ikke på kompromis med noget som helst.
Næstsidste stop i produktionen var i måleafdelingen, hvor vi kunne følge, hvordan et givet produkt blev opmålt med stor præcision. Ved hver omstilling af en maskine skal det første produkt, maskinen laver, måles op og godkendes, inden produktionen sættes i gang. Og det sker vel at mærke ikke med skydelære og vinkelmåler, men i et Zeiss måleinstrument, som er så fintfølende, at man næsten tror, det er løwn. Så er det, man tænker på sidste gang, man fik reservedele hjem fra England, og havde svært ved at forestille sig, hvordan i alverden man havde tænkt sig, at vi skulle få dét til at passe….. Der kunne vi godt have haft behov for lidt præcisionsopmåling ;o)
Sidste stop inden det var kaffetid, var i laserafdelingen, hvor de lasergraverer bl.a. logoer. Og så kom vi til det rigtigt sjove. For Claus gav lige en demonstration af, at det jo ikke bare er B&O logoer, der kan lasergraveres – hvad med f.eks. en MGB, en MGA, en MG T type – eller ”bare” MG logoet? – og selvfølgelig på et stykke aluminium indfarvet i British Racing Green. Var vi tilpas imponerede, eller hva’?
Da vi senere sad ved kaffen og højt belagte franskbrødsmadder afslørede Claus, at han lige havde tilladt sig at gravere et antal af de førnævnte modeller og logo’er, og at vi var velkomne til at tage en eller to med hjem til udstillingsskabet i garagen.
Claus sagde tak for hjælpen til kollega Jan med et par flasker god vin, og Leo overrakte Claus pubmødeplaketten med tak fra alle de fremmødte for en rigtig spændende og interessant aften – og ikke mindst for de fine MG graveringer, vi fik med os hjem. Tusind tak for en dejlig aften.


MidtVest klubaften torsdag den 23. februar 2017

27 gæve midt- og vestjyder trodsede vejrgudernes hårdnakkede forsøg på at genoplive vinteren, og kæmpede sig frem gennem sne og blæst til en lun, hyggelig og spændende aften i klublokalet.
Evald Henneberg fra Viborg fortalte og viste en film, som han havde optaget under restaurering af en meget sjælden Citroên Coupé fra 1921. Og mon ikke det var noget af en tusindkunstner, vi dér havde fået fat i. Mangler man en del, laver man den da bare selv, – og mangler man et værktøj til at lave delen med, laver man også dét selv. Der var sådan set ikke nogen udfordring, der ikke kunne løses. Og resultatet var særdeles flot og beundringsværdigt. Et rigtigt spændende indslag, som Jørgen på klubbens vegne kvitterede for med et par flasker god MG vin.
Efter foredraget og filmfremvisningen kom kaffen, de berømte franskbrødsmadder, og endnu engang en lækker kage efter Birgitta’s opskrift. Og fadene blev stort set støvsuget, mens snakken gik lystigt.
Tak for en hyggelig aften til Evald, til klubholdet, køkkenholdet, og mesterbageren, – og til alle fremmødte.


MG TD fødselsdagsfest torsdag den 9. februar 2017

En flok glade fødselsdagsgæster fejrede TD’ens fødselsdag sammen med Inger og Sten i den festpyntede garage. Og der blev sørget godt for gæsterne. Drikkevarer og chokolade var linet op til fri afbenyttelse, mens snakken gik, så taget var ved at løfte sig.
Den megen snak gav trods øl og vand tørre struber, så vi blev bedt om at gå til bords, og værterne diskede op med kaffe, te og hjemmebag ad libitum. Kringle og chokolademuffins. Og som det smagte! Stemmebåndene genvandt spændstigheden, og der blev snakket igennem, til det var tid til opbrud ved 22-tiden. Inger og Sten fik overrakt 2017-pubmødeskiltet, som får en fin plads på nostalgi-væggen bag ved TD’en.
Stor tak til Inger og Sten for en hyggelig og festlig aften.


MidtVest Klubaften torsdag den 26. januar 2017

35 forventningsfulde medlemmer var mødt op for at høre Ib Sørensen’s foredrag om hans og vennen Mogens’ deltagelse i Peking-Paris løbet i 2016. Vi startede med historien om, hvordan de havde fundet bilen, de ville køre i, (en knaldgul BMW 2002 tii fra 1973) og hvordan den var blevet bygget op, forstærket og udstyret med diverse finurligheder og til lejligheden opfundne faciliteter, så de kunne have en rimelig forventning om at gennemføre det meget krævende løb.
Krydret med masser af billeder fik vi derefter historien om selve løbet, de deltagende biler og mennesker, hvoraf en del var blevet venner undervejs, forhindringer og udfordringer undervejs, og – ikke mindst – ankomsten til Paris. En virkelig spændende og inspirerende fortælling – mon ikke der blev drømt et par drømme den efterfølgende nat…..
Efter ankomsten til Paris blev kaffen serveret med velsmurte ”franner” og Lillians lækre kage, og da vi var godt i gang med fortæringen, viste Ib filmen, som var blevet optaget under løbet. Den kørte en halv times tid, og var både sjov og spændende.
Leo kvitterede på klubbens vegne med et par flasker MG-vin som tak for foredraget, og der var gang i snakken og spørgsmålene en rum tid endnu, inden det var tid til opbrud.
En stor tak til Ib for en spændende oplevelse, til Lillian for kagebagning, og til hele klubholdet for en rigtig hyggelig aften.
Se mere om turen på Peking to Paris eller YouTube