2016 Billeder

MidtVest klubaften torsdag den 24. november 2016.

Der var rekord-tilmelding (47 deltagere), da MidtVest klubholdet havde indbudt til julehygge i Autogalleriet torsdag den 24. november. Og julestemningen var i top, gløggen simrede i gryden, og duften af lune æbleskiver bredte sig. Der blev spist med god appetit indtil sidste skive, og mens æbleskiverne lagde sig til rette, fandt Jørgen bankopladerne frem. Stilheden sænkede sig, kun afbrudt af spredte ”hva’ sagde han?” og ”er nr. 9 gået?”, mens vi koncentrerede os om at holde styr på alle numrene. 6 heldige vindere kunne gå hjem med hver deres flaske MG-vin og julegodter. Mens spilletaktikker og ”super-plader” blev diskuteret, var der kaffe og julesmåkager. Snakken gik, indtil det var tid til at ønske hinanden en glædelig jul og et godt MG-nytår. Tak til alle for en hyggelig aften og for et godt 2016. Vi ses i det nye år!


MidtVest klubaften 27. oktober 2016

Godt og vel 30 personer tog plads omkring bordene, da der stod Goodwood Revival på programmet denne torsdag aften i oktober. Jørgen, Egon, Claus, Erik og Kirsten havde haft en sjov og spændende tur til Goodwood i september, og der blev vist billeder og fortalt om turen. Claus førte ordet, og de andre faldt ind med kommentarer, når der var noget, der skulle uddybes. Der er efterhånden mange, der har været på Goodwood, og som kan genkende set-up’et, til gengæld var der vist ikke andre af de tilstedeværende, der havde besøgt Milestones, Hampshire’s Living History Museum ved Basingstoke. Det er i høj grad et besøg værd, ligesom en tur i British Airways’ i360 i Brighton var et must. Det er verdens højeste, bevægelige udsigtstårn, som lige var indviet i sommeren 2016. Men også Goodwood tåler absolut regelmæssig tilbagevenden, det er altid en oplevelse.
Efter foredraget blev kaffen, fadevis af velsmurte ”franner”, og Linda og Bentes herlige chokoladekager sat til livs med stor appetit, og snakken gik i højt gear, indtil det var tid at vende næserne hjemad.
Tak til klubholdet for et fint arrangement, til ”rejseholdet” for gode billeder og historier, til køkken- og bageholdet – og til alle fremmødte for en hyggelig aften.


MidtVest klubaften i Autogalleriet den 29. september 2016

Efterårssæsonens første klubaften var velbesøgt, da mere end 30 medlemmer, heraf to helt nye – VELKOMMEN –  havde tilmeldt sig til smørrebrød og stumpemarked. Snakken gik livligt lige fra starten, så der måtte ringes kraftigt med klokken inden alle fandt ind til bordet. Det lækre smørrebrød forsvandt som dug for solen, og lagde ikke engang en dæmper på snakken, som fortsatte i højt gear. Da bunden var lagt, var det tid at kigge på standene, hvor nogle af medlemmerne havde støvsuget gemmerne for diverse dele, rariteter, værktøj, helt uundværlige dingenoter, og lignende. En del skiftede ejer, inden det igen var tid til at sætte sig til bords. Nu var der nemlig kaffe og kage, og mere snak.

En helt igennem hyggelig og vellykket aften. Tak til klubholdet, tak for mad, og for kagebagning.


Torsdagstræf ved Struer Havn den 15. september 2016

Der var flot fremmøde, da sæsonens sidste torsdagstræf løb af stablen ved Struer Havn torsdag aften. Ca. 30 biler dukkede op i løbet af aftenen, hvor der blev sparket dæk, snakket, hygget, drukket kaffe og spist is i lange baner. Og vejret var med os, må man sige. En rigtig lun sensommeraften med en smuk solnedgang over havnen. Mange publikummer lagde vejen forbi og beundrede de gamle biler, og mange skulle have en snak om, hvordan man lige gjorde, hvis nu man gik rundt med en drøm om at eje en veteranbil. Så der blev langet mange gode råd og fortællinger over disken i løbet af aftenen.

Ved 20-tiden begyndte mørket at sænke sig, og der var almindeligt opbrud. Tak til alle fremmødte for en hyggelig afslutning på sæsonen. Sommerens fire torsdagstræf har været pænt besøgt, og vi vil helt sikkert genoptage arrangementet i 2017.


Midt-Vest Torvetræf 1. september 2016

Årets sidste træf på Færch Torvet i Holstebro blev velbesøgt. Ca. 50 køretøjer fandt vej til en aften med masser af dækspark og hygge. Det lunefulde sommervejr, som 2016 har budt på, viste sig fra den lidt bedre side, men der var dog en del, som var kørt igennem en lille byge undervejs. Nogle havde traditionen tro picnickurven med, andre besøgte pizzeriaet eller et af de andre spisesteder i nærheden. Igen var der nye deltagere, som havde taget turen til torvet for at nyde samværet. Tak til alle fremmødte for en hyggelig aften. Vi håber at se mange af Jer igen til næste år.


Torsdagstræf i Skjern Enge den 18. august 2016

I alt 11 biler mødte op ved fugletårnet i Skjern Enge denne torsdag aften, heriblandt et nyt medlem, Erik Stensgaard, som netop var blevet færdig med at restaurere sin MGB. Flot arbejde, og velkommen i klubben. De fleste af os havde medbragt kaffe og kage, som blev nydt i det fri, da fugletårnet ikke lige indbød til siddende kaffeslabberas. Men vejret var dejligt – stort set ikke en vind, der rørte sig – og omgivelserne er jo bare fantastiske. Der var trukket et par mørke skyer ind over, men de fortrak igen, mens snakken gik, og ”den nye i klassen” blev beundret.

Ved 20-tiden var der almindeligt opbrud, og vi kørte hver til sit under en himmel, som man næsten ikke kunne få nok af at kigge på. Sikken en solnedgang. En smuk afslutning på en hyggelig aften. Tak til alle de fremmødte.


Torvetræf på Færch Torvet torsdag den 4. august 2016

Vejrguderne var i det sure hjørne, da vi genoptog torvetræffene efter sommerferien. Ikke desto mindre dukkede 16 uforfærdede køretøjer op med kørere og med-kørere. Paraplyerne blev hurtigt fundet frem, men snakken gik lige så godt som i solskin, og vi havde en hyggelig aften. Det kunne oven i købet lade sig gøre at spise udendørs, da vi havde fået det værste vand tørret af borde og stole og flyttet dem ind under de store parasoller.

Tak til alle fremmødte. Det er dejligt, at der bakkes op om arrangementet på trods af vejr og vind 🙂


Picnic tur til Morten Korch Museet 26. juni 2016

Tak til Jesper ”VonFut” og alle de andre glade MG’er for en hyggelig og sjov dag. Vi fik kørt ad nogle fine MG veje, Kongenshus Mindepark viste sig fra sin smukkeste side, om end det blæste lidt, og Morten Korch Museet, kromanden, kaffen og kringlen var lige, som vi kunne have ønsket os dem. En helt igennem god MG-dag.


Torsdagstræf på Skive Lystbådehavn onsdag den 22. juni 2016

På grund af Skt. Hansaften flyttede vi torsdagstræffet til onsdag, og det var vist en god beslutning.
Vejret var perfekt. Det havde regnet i løbet af dagen, men til aften klarede det op, og vi havde nogle rigtig hyggelige timer ved havnen. I alt 24 biler dukkede op, og rigtig mange lagde vejen forbi for at kigge, beundre, og snakke. Termokanderne blev fundet frem, og der blev råhygget mens solen kastede sine sidste stråler over havnen og omgivelserne. Ved 21-tiden var der almindeligt opbrud, og vi kørte hver til sit efter en rigtig hyggelig aften. Tak til alle, der mødte frem, og til dem, der lagde vejen forbi til en snak.


MG Midt-Vest Grillaften Torsdag den 16. juni 2016

Ebbe havde endnu engang fået overbevist vejrguderne om, at de var nødt til at sørge for tørvejr til MG Midt-Vest’s grillaften. Så selv om det lynede, tordnede og regnede i omegnen, havde vi det lunt og tørt på Gartnerivej, hvor 46 personer mødte op til en hyggelig aften. Claus havde gang i grillen, Edith og Inger havde snittet salat og bagt kager, borde og stole var stillet op og pyntet, så vi kunne bare slå os ned og gå i gang med at tilberede aftensmaden. Ind imellem var der fællessang, MG Tipskupon (tænk, at der stadig er så meget, vi ikke ved om MG – og at det var en pige!!!, der løb med præmien, AV, AV, AV), og uddeling af humørpiller, og i øvrigt gik snakken livligt omkring bordene. Der var også tid til lidt dækspark og udveksling af sommerferieplaner, gode råd og tips og tricks. Carsten kvitterede med pubmøde-skilte til både Claus og Ebbe, inden der ved 21-tiden var almindeligt opbrud.

Tusind tak til Ebbe, Claus, Edith og Inger for endnu en veltilrettelagt og hyggelig aften.


 Midt-Vest Torvetræf den 2. juni 2016

Det var sommervarmt, solskin og en let brise, en perfekt aften at lufte de gamle biler. Og det var der mange, der gjorde. Ca. 60 køretøjer fandt vej til Færch Torvet denne aften, og også denne gang en del nye, som vi ikke havde set før. Det er rigtig dejligt at se, at flere og flere hører om arrangementet og lægger vejen forbi. Og det skønne vejr blev nydt i fulde drag. Nogle havde traditionen tro picnickurven med, andre besøgte pizzeriaet eller et af de andre spisesteder i nærheden. Det var bare total seriøs sommerhygge. Tak til alle fremmødte for en dejlig sommeraften.


Midt-Vest udflugt lørdag den 28. maj 2016

26 biler var tilmeldt, da Kenneth Hansen igen i år havde lavet et brag af et program for en udflugt i det midt-vest-jyske. Vejret viste sig fra sin pæne side fra morgenen af, solskin og drivende, hvide skyer. Senere på dagen blev skyerne lidt flere, men det klarede pænt op til aften igen.
Vi mødtes kl. 10 ved Lyne Hotel, for derfra at køre i samlet flok til Lyne gamle elværk, som en gruppe af byens borgere har restaureret og indrettet som museum. Og det havde de gjort godt! Bygningen var seværdig i sig selv, og indenfor havde man, ud over den gamle Bukh motor, som vi også så og hørte køre, samlet et utal af ting og sager fra de år, hvor elværket kørte og leverede strøm til Lyne og omegn. Der var kaffe på kanden og hjemmebag stillet frem, så vi kunne bare forsyne os – og det gjorde vi. Stor tak til elværkets venner for en interessant rundvisning, og for kaffe og kage.
Fra elværket gik turen videre til Skavenhus, hvor vi indtog den medbragte frokost, samtidigt med, at vi kunne nyde udsigten og aktiviteterne i den lille havn. Vi havde god tid, så der blev tid til en god hyggesnak også.
Ved 13.30 tiden satte vi kursen mod Skjern Enge med pitstop ved Fugletårnet, og videre til Bundsbæk Mølle, som bød på fri entre, kaffe og kage, til gengæld for, at de øvrige gæster kunne bese køretøjerne, og måske få en snak med nogle af deltagerne. Vi blev bænket i de hyggelige, lavloftede stuer i den gamle mølle, kaffe og kage blev budt rundt, og snakken gik igen livligt. Efter kaffen var der god tid til at gå rundt og bese museet, møllesøen og butikken. Det var dog, som om bilerne trak som en magnet, og den sidste times tid, inden vi skulle videre, gik snakken rundt om bilerne. Der er jo altid et eller andet, man lige må have undersøgt, spurgt om, bekræftet eller afkræftet, beundret og bemærket.
Kaffe og kage var efterhånden fordøjet, og ved 16.30-tiden satte vi kursen mod Skjern og Løven Automobilmuseum, hvor Niels Jacobsen fremviste sin imponerende samling af biler i et utal af størrelser og modeller, alle i flot stand, og alle med en historie. Der var flere biler på vej til museet, som er indrettet i en tidligere betonvarefabrik. Lokalerne er lyse og venlige, og museet er helt sikkert et besøg værd. Det var svært at løsrive sig, men aftensmaden kaldte, der var dækket op i et tilstødende lokale, og med høflig selvbetjening kunne vi forsyne os med enten stjerneskud eller smørrebrød, samt øl og vand. Det var dejlig mad, og mens vi spiste, og snakken gik, var der levende musik, serveret af en ven af huset. To gange fællessang satte yderligere stemningen i vejret, og vi hyggede os gevaldigt. Kaffe og hjemmebagte småkager satte prikken over i’et. En stor tak til Kenneth for endnu en veltilrettelagt og spændende udflugt, og til Niels og Anita, som tog imod i museet og havde sørget for mad og drikke. Også tak til vennerne, som gik til hånde og agerede både køkken- serverings- og oprydningshold. Kenneth overrakte to flasker MG vin og årets pubmødeskilt til Niels som tak for det flotte arrangement.


Torsdagstræf 19. maj 2016

Efter et par kølige dage og en enkelt byge, viste vejret sig igen fra sin pæne side, da vi drog til torsdags træf ved Abildå Brunkulsleje. I alt 9 biler dukkede op, der var plads til mange flere, men vi havde en rigtig hyggelig og interessant aften. Kl. 19.15 dukkede Niels op og fortalte om brunkulslejet, om foreningen, som holdt liv i de gamle maskiner, og som flere gange i løbet af sommeren levendegør lejet, og viser, hvordan tingene foregik dengang man gravede brunkul omkring Abildå. Et lille museum har man også fået lavet, og der er i det hele taget brugt mange gode, lokale kræfter for at bevare lejet og historien omkring det. En tur rundt i området ad den anlagte sti gav os appetit på kaffe og kage. Både Ghita og Birgitta havde haft gang i ovnen, så vi blev alle mætte. Der var skrabelodder til kaffen, til støtte for Brunkulsforeningen, og der blev skrabt flittigt. Den helt store gevinst udeblev dog, men alle var vist enige om, at aftenen som helhed var rigtig vellykket. Tak til Niels for fortællingerne, til kagebagerne for lækker kage, og til initiativtagerne for en hyggelig aften.


Sæsonstart på Torvetræf torsdag den 12. maj 2016

Besøgsrekorden blev tangeret, da sæsonens første torvetræf på Færch Torvet i Holstebro løb af stablen torsdag aften. Op mod 70 køretøjer af ældre årgang dukkede op i løbet af aftenen og bidrog til den hyggelige stemning i det dejlige vejr. Der blev sparket dæk, udvekslet tips og tricks, snakket og hygget i stor stil. Og personalet på Papatya måtte svede i varmen for at følge med til at lange mad over disken til de mange sultne deltagere. Det lover godt for den kommende sæson. Tak til initiativtagerne for en hyggelig aften.


MG Midt-Vest sæsonafslutning i klublokalet torsdag den 31.marts 2016

Der var fuldt hus (50 personer), da klubholdet afsluttede vintersæsonen på fornem vis torsdag aften. Aspargessuppe ad libitum, og Aros Forsikring sponserede drikkevarer dertil.
Efter suppen fortalte Aros Forsikring om selskabet, og hvad de kunne tilbyde omkring veteran- og andre forsikringer. Og der var indtil flere punkter, hvor Aros skiller sig ud og tilbyder bedre vilkår end andre veteranforsikringer – mon ikke det gav et par nye kunder efter aftenens præsentation.
Efter forsikringssnakken gik kaffen rundt, og hertil Linda og Bentes hjemmebag. Uhm, hvor det smagte. Som et ekstra krydderi til kaffen, satte Aros 2 x 2 billetter til Classic Race i Århus på højkant, hvis man kunne tippe 5 rigtige. Og det kunne bl.a. Leif Mosegaard og Dorte Jepsen, som begge kan invitere deres bedre halvdel på en hyggelig dag i Århus. Heldige asener ;o) Tak til Aros Forsikring for aftenens bidrag.
Til slut overrakte Carsten på MG Klubbens vegne årets Pubmødeplakette til klubholdet med tak for en god sæson.
Fra alle deltagerne i vinterens arrangementer i klublokalet skal også lyde en stor tak til både klubholdet, køkkenholdet og alle kagebagerne for hyggelige, sjove, interessante, lærerige og spændende aftener vinteren igennem.


MG Midt-Vest klubaften februar 2016.

Selv hærdede eventmagere ville nok få betænkeligheder ved at skulle konkurrere mod FC Midtjyllands kamp mod Manchester United på Old Trafford, – men ikke Midt-Vest klubholdet, og heller ikke Michael Amorsen, som denne aften fortalte om og viste billeder af sine biler og alle de øvrige effekter, som han og vennen Kent deltager med i forskellige sammenhænge, som f.eks. Classic Race i Aarhus, og Bunker by Night i Silkeborg.
Vi var vist alle enige om, at det var bedre end nogen fodboldkamp. Utroligt, hvad de to gutter (og venner og familie) får stablet på benene. Og samlingen udvides hele tiden med nye effekter. Der er ikke noget at sige til, at de flere gange er løbet med første præmien for tidstypisk beklædning og set-up. Omdrejningspunktet er 2. verdenskrig, og selv om det i sagens natur er alvorligt nok, er hele ”forestillingen” krydret med masser af humor, anekdoter og jokes, som er med til at gøre det utrolig spektakulært. At der ligger et kæmpe arbejde bagved, er der ingen tvivl om, – men hvad gør det, bare man morer sig samtidigt?
Efter Michaels indlæg var der kaffe, pålægs- og ostemadder, og kage, mens snakken gik livligt omkring bordene. En stor tak til Michael for et underholdende foredrag, og til hele klubholdet for en rigtig hyggelig aften. Vi sender en hilsen og ønske om god bedring og snarligt gensyn til Jørgen, som pt er ”på værksted” i Skejby.


MG Midt-Vest klubaften januar 2016.

Ca. 30 garvede MG kørere og medkørere mødte op til klubaften, hvor kørelærer Johny Askholt ville fortælle om køreprøver, regler og påbud, henvisninger og henstillinger, og meget andet. Og det gjorde han rigtigt godt, det var både lærerigt og morsomt, og vi fik alle genopfrisket gammel lærdom og tilegnet os ny viden. Vi var gennem vognbaneskift og fletteregler, parkering og standsning, motorveje og landeveje, færdselstavler og afstribninger, alt sammen krydret med sjove bemærkninger og anekdoter. Garanteret en god måde at få eleverne til at høre efter og tilegne sig den viden, der efterhånden gerne skal sidde på rygraden som fører af et køretøj, det være sig nyt eller gammelt, stort eller småt.
Bagefter var der kaffe med velsmurte franskbrødsmadder og hjemmebag. Snakken gik livligt omkring bordene, og det blev halvsent, inden deltagerne vendte næserne hjemad igen.
En stor tak til Johny for et lærerigt og inspirerende indslag, til klubholdet for endnu en godt tilrettelagt klubaften, og til Birgitta for lækker kage.